Spoer training & advies helpt mensen en organisaties écht verder.

Onze persoonlijke, mensgerichte en vooral praktische aanpak maakt dat we écht contact met mensen maken. Hierdoor gaan zij zich ontwikkelen en werken vanuit de eigen kracht. Goed ontwikkelde en opgeleide mensen bepalen het succes van een onderneming. Daar geloven wij in!

Samenwerking is voor ons de sleutel tot succes.

Wij benutten graag de expertise van anderen. Samenwerking met collega-ondernemers, kennisinstellingen en relaties brengt ons tot nieuwe inzichten en ideeën.  Hierdoor vergroten we ons succes en behalen resultaten die zowel de verwachtingen van ons, als van onze relaties overtreffen.

Ons vak, dat verstaan we, zonder twijfel. We krijgen telkens weer nieuwe energie van positieve veranderingen die we door samenwerking teweegbrengen.

SPOER, DE JUISTE WEG NAAR RESULTAAT.

JAN ROUWELER

EIGENAAR

Jan Rouweler is de drijvende kracht achter Spoer training & advies.

Commercie, management , interim en actieve bestuursfuncties maken dat Jan waardevolle kennis en diepgewortelde ervaring heeft met mensen en organisaties.

Jan werkt vanuit zijn enthousiasme en kundigheid en weet dit passend over te brengen op mensen, teams en organisaties en zet ze daarmee op het juiste spoor.

“Wie zijn eigen weg gaat kan nooit worden ingehaald.”

Wij trainen en begeleiden iedereen die wil groeien op het gebied van commercie, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling.

Telkens weer kiezen we samen de best passende werkwijze en de beste trainers.

SASKIA MORSINK

TRAINER EN COACH

Jan zei het al: “ga je eigen weg en je wordt nooit ingehaald”

Het klinkt zo makkelijk, eenvoudig, maar dat is het niet altijd. Want om je eigen weg te kunnen gaan, moet je jezelf kennen. Wil je veranderen, dingen anders doen dan je ze altijd gedaan hebt, dan vergt dat moed, durf en aanpassingsvermogen.

Net als Jan geloof ik in de kracht van samen sterk. Mijn kracht zit in de individuele maar gezamenlijke aanpak. Ik loop een eindje van jouw weg met je mee. Het is jouw weg, jij bepaalt het tempo. Ik help je jouw antwoorden te vinden, zodat jij jouw weg gaat.

Vanuit respect, vertrouwen, af en toe confronterend, niet om de hete brij draaiend, op het randje van comfort zone, maar altijd met humor en in beweging.


DAAG ONS UIT

Samen het juiste spoor gevonden