TRAININGEN

Welke training past bij ons? Wie weet waar we staan? Heb je het gevoel dat niets aansluit bij hetgeen je echt zoekt? Dan zit je bij ons goed.

Al onze trainingen en opleidingen worden voor een ieder op maat gemaakt en sluiten daardoor naadloos aan bij de vraag of probleemstelling. We nemen altijd de mensen en organisatie als uitgangspunt. Een goede voorbereiding begint voor ons met het écht verdiepen in een organisatie. Waar staan ze, wat hebben ze in huis, waar willen ze naar toe, wie werken er? Juist deze zaken zijn de basis voor onze maatwerk trainingen.

Onze trainingen zijn gericht op:

– Communicatie (oa. Code 95)
– Commercie
– Leidinggeven

Wil jij weten waar je de aansluiting wel kunnen vinden? Zoek jij het juiste spoor? Laten we eens in gesprek gaan en neem contact met ons op.

ADVIES

Alle adviezen zijn vaak goed bedoeld, maar goed bedoeld is niet altijd goed. “een mooi advies, maar dat past niet bij ons”. Herken jij dit?

Een goed advies begint met elkaar vertrouwen, écht vertrouwen. Onze persoonlijke benadering en werkwijze maakt dat we mensen en organisaties echt vooruit helpen door te werken vanuit wederzijds vertrouwen.

Heb jij de groei en ontwikkeling van je medewerkers, dus van je organisatie op de agenda staan en verschuift het accent naar de medewerker, “wat wil jij leren, waarin wil jij je ontwikkelen”, dan komen wij graag met je in contact en vinden we ongetwijfeld het juiste spoor.

ASSESSMENT

Zijn uw medewerkers klaar voor de toekomst? Weet je waar talent zit en hoe het zich kan ontwikkelen? Welke sollicitant moet ik aannemen? Door de gerichte inzet van een juist assessment worden deze vragen beantwoord.

Onze Selectie en Ontwikkeling assessments geven antwoord op commerciële en management vraagstukken waarin de mens centraal staat. Kijkend naar competenties, persoonlijkheid, drijfveren, intelligentie, gedrag en interesses van mensen.

Klanten ervaren onze assessments als toegankelijk, praktisch, scherp van inzicht en als waardevol houvast bij gesprekken en ontwikkeling.

Spreekt bovenstaande je aan, neem contact op en wij gaan samen zoeken naar het juiste spoor.

BEGELEIDING ONDERNEMERS

Startende en jonge ondernemers ondersteunen we tijdens het proces van het vorm geven van hun eigen onderneming en zeker in de periode daarna. Altijd werkend vanuit hun eigen unieke karakter, kracht, passie en natuurlijk kennis en ervaring.

Jonge ondernemers die in het bedrijf komen helpen we hun eigen plek en juiste rol te vinden. Bedrijfsovername ligt soms nog ver vooruit, echter een goede voorbereiding is van uiterst belang. Krijg jij de ruimte die je nodig hebt? Wordt losgelaten wat jij ‘pakken’ moet? Met wie buiten de organisatie kun jij sparren?

Spreekt bovenstaande je aan, neem contact op en wij gaan samen zoeken naar het juiste spoor.

Jan Rouweler: “Ik help ondernemers te leren werken aan het bedrijf. Met werken voor je bedrijf red je het niet meer”.

Persoonlijke ontwikkeling?
Spoer training & advies herkent talent.

Vraag het ons